Rüyada kedi yavrusunu kovalamak

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bekar ise evleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi kovalamak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada hamile kedi kovalamak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovalamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kovaladığını görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ana baba dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada evde kedi kovalamak aralarından su sızmayacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi kovalamak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments