Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek

Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru kediye ekmek vermek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek birikmiş parasının olacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yavru kediler görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına inanılır.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yavrulu kedi görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments