Rüyada kedi resmi çizmek

Rüyada kedi resmi çizmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi resmi çizmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kedi resmi çizmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi resmini çizmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan resmi çizmek şansının her zaman yaver gideceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kadın resmi çizmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, evlatlarından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada yüz resmi çizmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Rüyada güneş resmi çizmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi resmini çizdirmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Rüyada kelebek resmi çizmek içinin hafifleyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments