Rüyada kendi resmini çizmek

Rüyada kendi resmini çizmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, musibetlerin yaşanacağına, zenginliğinin artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi resmini çizmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada kendi resmini çizdirmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık resmi çizmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada çiçek resmi çizmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına inanılır.

Rüyada güneş resmi çizmek şansızlığın kırılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin resmi çizmek ters giden işlerin de düzeleceğine, güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada dağ resmi çizmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada deniz resmi çizmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments