Rüyada kedi maymun görmek

Rüyada kedi maymun görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bir bebek sahibi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi maymun gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada kedi köpek maymun görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet eder.

Rüyada kedi maymun görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Rüyada maymun ve kedi görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve maymun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada maymun sevdiğini görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Rüyada köpek ve maymun görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun taşlamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına delalet eder.

Rüyada maymun goril görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments