Rüyada kedi kovduğunu görmek

Rüyada kedi kovduğunu görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Rüyada kedi kovduğunu gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada kedileri kovmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi kovmak aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi evden kovmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada evden kedi kovmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kediyi kovmak sağlığının yerinde kalacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada kedi kovmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments