Rüyada kedi kovmak

Rüyada kedi kovmak bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kovmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada kara kedi kovmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kovmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Rüyada kedileri kovmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Rüyada eve giren kediyi kovmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Rüyada kedi evden kovmak zorlukların ortadan kalkacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments