Rüyada kayısı reçeli görmek

Rüyada kayısı reçeli görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yüzlerin asılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada kayısı reçeli gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada kayısı reçel yemek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet eder.

Rüyada kayısı reçeli yapmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada kayısı reçeli görmek ilim irfan sahibi olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kayısı reçeli yemek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Rüyada bögürtlen reçeli yemek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada reçelli ekmek görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada çilekli reçel yemek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli istemek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments