Rüyada kayısı çırpmak

Rüyada kayısı çırpmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayısı çırpmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada kayısı çırpmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elma çırpmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Rüyada halı çırpmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birşey çırpmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut çırpmak güzel ve doğru işler yapacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra bezi çırpmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tozlu halı çırpmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ceviz çırpmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments