Rüyada arkadaşının çocuğunu görmek

Rüyada arkadaşının çocuğunu görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaş çocuğu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu emzirmek kazancının eksileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın çocuğunu görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments