Rüyada arkadaş çocuğu görmek

Rüyada arkadaş çocuğu görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, haksızlığa uğrayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada arkadaş çocuğu gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çocuğunu emzirmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek mesleğinde atılım yapacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımın çocuğu olduğunu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments