Rüyada sevdiklerine kavusmak

Rüyada sevdiklerine kavusmak prestij sahibi olunacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, atılıma geçeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiklerine kavusmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kavuşamamak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuşamamak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine kavuştuğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada kavuşamadığın sevdiğini görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalettir.

Rüyada sevdiklerine kavusmak kişisel problemlerini çözeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada kavrulmuş badem görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments