Rüyada kavga ettiğin biriyle konuşmak

Rüyada kavga ettiğin biriyle konuşmak bir sebeple sorun yaşayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kavga ettiğin biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga ettiğin biriyle konuşmak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada kavgalı olduğun kişiyle konuşmak işleri yoluna sokacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kavgalı olduğun biriyle konuşmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki erkeğin kavga ettiğini görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments