Rüyada arkadaşının çamaşırını yıkamak

Rüyada arkadaşının çamaşırını yıkamak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yeni kapılar açılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının çamaşırını yıkamak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada başkasının çamaşır yıkamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli çamaşır yıkamak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, düzeninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün çamaşır yıkadığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, imkânlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin çamaşır yıkadığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rakiye atacocugu

Arkadaşımın evine gidiyorum oda battaniye çamaşırlarını banyoda soba yanıyor onları yıkıyor bende sen ne yapıyorsun hastasın çekil ben yıkayım diyorum. Oda birakip gidiyor bende makinada yıkıyorum sobayada odun atıyorum yanıyor