Rüyada kavak ağacı sulamak

Rüyada kavak ağacı sulamak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Rüyada kavak ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada kavak ağacı sulamak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kavak ağacının devrildiğini görmek mevkie edineceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavak ağacından düşmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kavak ağacı kesmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kavak ağacı görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada yeşil kavak ağacı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kavak ağacı görmek mal ve varlık sahibi olacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Rüyada kavak ağacına tırmanmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments