Rüyada kat inmek

Rüyada kat inmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, ticarete atılacağına, insanlara iş öğreteceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, yoksulluğa, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kat inmek gördüyseniz:

  • Mesajlarınızın yerini bulmasını istiyorsanız odaklanmalısınız.

Rüyada bodrum kata inmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada kat inmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına delalet eder.

Rüyada alt kata inmek hayallerinin yıkılacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Rüyada iki katlı bir ev görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada en üst kata taşınmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada teras kat görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, başarı ve zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada kat kat soyunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zararların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada üst katlara çıkmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments