Rüyada kulağı delmek

Rüyada kulağı delmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağı delmek gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kulağını delmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kulağı deldirmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kulak deldiğini görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağını deldiğini görmek zorluğa düşeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağı delmek kendini çok iyi hissedeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada kendi kulağını delmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak deldirmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments