Rüyada kaşın kesilmesini görmek

Rüyada kaşın kesilmesini görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, zafer elde edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kaşın kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş kesildiğini görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına tabir olunur.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kaşlarının kesildiğini görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşı kesilmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş inceltmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, amacına ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments