Rüyada kaşın kesildiğini görmek

Rüyada kaşın kesildiğini görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kaşın kesildiğini gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşı kesilmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulur.

Rüyada kaş kesildiğini görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarının kesildiğini görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, bunun için sabırsızlanacağına inanılır.

Rüyada kaş ve kirpik görmek gönül kapılarını açacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada el kaşınması görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments