Rüyada el kaşınması görmek

Rüyada el kaşınması görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, günah işlemekten korunacağına, yeni bir semte taşınılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el kaşınması gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Rüyada el kaşınması görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine yorulur.

Rüyada sağ elinin kaşındığını görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada elinin kaşındığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Rüyada birinin kaşlarını aldırdığını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet eder.

Rüyada dağınık kaş görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Rüyada erkekte ince kaş görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada kaşlarını kalın görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments