Rüyada kaşık tutmak

Rüyada kaşık tutmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, güzel günlerin yaşanacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kaşık tutmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada kaşık tutmak anne babanın birbirine düşeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe inanılır.

Rüyada çatal kaşık tutmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatal bıçak kaşık görmek hayallerini gerçekleştireceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatal kaşık takımı görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak çatal kaşık görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşıkla pilav yemek iyi şartlarda yaşayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada çatal kaşık seti görmek rütbesinin artacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada kaşık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments