Rüyada kasap oynamak

Rüyada kasap oynamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, rahatının yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kasap oynamak gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kasap oynamak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kasaptan et satın almak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kasapta asılı et görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada kasaptan kemik almak ayrıcalık elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasap olmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasapta çiğ et görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kasaptan pirzola almak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments