Rüyada kaş alınmasını görmek

Rüyada kaş alınmasını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaş alınmasını gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kaş alınmış görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işaret eder.

Rüyada kaşları alınmış görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının alınmış olduğunu görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşı alınmış görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşını alınmış görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek ortaklı işlere girileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada alınmış kaş görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments