Rüyada alınmış kaş görmek

Rüyada alınmış kaş görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Rüyada alınmış kaş gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş alınmasını görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek kısmetlerin çoğalacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada alınmış kaş görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşı alınmış görmek kötü noktalara geleceğine, yolculuğa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kaş alınmış görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaş alınması görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kaşını alınmış görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments