Rüyada karşı cinsle öpüşmek

Rüyada karşı cinsle öpüşmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek ticaret hayatına atılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments