Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, refahının ve varlığının artacağına, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek savurgan bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı cins görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işsiz ise işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cinse sarılmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşı cinsle sarılmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments