Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hem ün sahibi olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek kişinin afiyette kalacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments