Rüyada karpuz tohumu görmek

Rüyada karpuz tohumu görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada karpuz tohumu gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Rüyada karpuz tohumu ekmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada karpuz tohumu görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan tohumu görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Rüyada ceviz tohumu ekmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek tohumu toplamak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul tohumu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments