Rüyada karnının oynadığını görmek

Rüyada karnının oynadığını görmek itibarın sarsılacağına, yeni adımlar atacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada karnının oynadığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek konforundan da ödün vereceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada bebeğin karnında oynadığını görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada karnının oynadığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zorlukları aşacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kukla oynatmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeklerin oynadığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalettir.

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments