Rüyada karnında iltihap görmek

Rüyada karnında iltihap görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi konuda zayıflayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karnında iltihap gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Rüyada karnında iltihap görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iltihap kusmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta iltihap görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Rüyada kulak iltihabı görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek zafer elde edileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada iltihap akması görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işarettir.

Rüyada iltihap tükürmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments