Rüyada is acmak

Rüyada is acmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada is acmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada is acmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek başka alanlara yöneleceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada açmış orkide görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada badem ağacının çiçek açtığını görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kapı açtığını görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada aç hayvan görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments