Rüyada karne görmek

Rüyada karne görmek hayatınızın neşe dolacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yokluk çekeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, hastalıklarının biteceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada karne gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Rüyada karnede zayıf not görmek haksızlıklara uğranılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada okul karne görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada zayıf karne görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Rüyada karneyi iyi görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çek karnesi görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine yorulur.

Rüyada okulda karne almak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada karneden teşekkür almak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuldan karne almak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments