Rüyada okul karne görmek

Rüyada okul karne görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada okul karne gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada okul karne görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul karnesi almak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okuldan karne almak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul karnesi görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kederleneceğine yorulur.

Rüyada okulda karne almak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karneden teşekkür almak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karneyi iyi görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada karne aldığını görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hoşluk içinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments