Rüyada dağlarda kar görmek

Rüyada dağlarda kar görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bilmediği duyguları tadacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağlarda kar gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada dağlarda kar görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kar yağmış dağ görmek umutlarının tazeleneceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Rüyada dağ üzerinde kar görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işarettir.

Rüyada karlı dağdan kaymak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada kar ve dağ görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments