Rüyada karların içinde görmek

Rüyada karların içinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada karların içinde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada kar içinde oturmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada karnının içindeki bebeği görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar içinde yüzmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Rüyada karnın içinde bebek görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada karnının içinde bebek görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar içinde çiçek görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde kar görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar içinde koşmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments