Rüyada karısının sesini duymak

Rüyada karısının sesini duymak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada karısının sesini duymak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, iyi geçim halinde kalacağına işarettir.

Rüyada karısının öldüğünü duymak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ses duyduğunu görmek çok mutlu olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek ses duymak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deve çanı sesi duymak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments