Rüyada baş açık görmek

Rüyada baş açık görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kazancının iki kat artacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş açık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada baş açık kuran okumak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada başkasını başı açık görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada baş açık olmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Rüyada başın açık görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada açık başla namaz kılmak elinin darlığa düşmeyeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada açık baş görmek daha çok kazanç elde edeceğine, karasızlık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments