Rüyada karışık görmek

Rüyada karışık görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada karışık gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek hayırlı bir eşe, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karışık çamaşır görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karışık çerez görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada karışık kızartma yemek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine yorulur.

Rüyada karışık sebze görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulur.

Rüyada karışık renk görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments