Rüyada karısı tarafından aldatılmak

Rüyada karısı tarafından aldatılmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, dara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, istediği makama geleceğine işaret eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret eder.

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada karısının aldatıldığını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının kendini aldattığını görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının aldattığını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments