Rüyada karın içinde olduğunu görmek

Rüyada karın içinde olduğunu görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çok büyük çaba sarfedeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalettir.

Rüyada karın içinde olduğunu gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Rüyada karın içinde kurt görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde olmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde çiçek görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada karın içinde kaybolmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde ateş görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde oynamak kötü ve zor günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendini karın içinde görmek kazançlı çıkacağına, akıllı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada karın içinde yüzmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments