Rüyada karın dolması görmek

Rüyada karın dolması görmek alım gücünün zayıflamayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yeni kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada karın dolması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada karın dolması görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın dolması yemek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada karın içinde çiçek görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, övgü dolu sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde kaymak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde oynamak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments