Rüyada karga ezmek

Rüyada karga ezmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga ezmek gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada karga ezmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kargayı evden kovmak giderileceğine, onu alkışlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates ezdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman karga görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar ezmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın ezdiğini görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz karga görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments