Rüyada kardan dağ görmek

Rüyada kardan dağ görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada kardan dağ gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada karda dağa tırmanmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardan dağ görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Rüyada karda abdest almak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kredi kartlarının çalındığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızakla karda kaymak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada karda kızakla kaymak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada karda oynamak mutluluk ve huzur elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada karda kayak yapmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments