Rüyada karda mahsur kalmak

Rüyada karda mahsur kalmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Rüyada karda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada karda mahsur kalmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak umutlarının kırılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir odada mahsur kalmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada adada mahsur kalmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada suda mahsur kalmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evde mahsur kalmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda annem ben yengem karlı bir yerde mahsur kalmışız ve barınak yapmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda telsiz var ve herkes bizi arıyor. Anneme barinagima kapi yapmak için direniyorum halılardan çekindiğim insanlar var .rüyada genel olarak korktum .Her yer kardi. Erimeye başlayan yerde elimizde bulunan eşyalar ıslanıyordu. Cok kötüydük