Rüyada suda mahsur kalmak

Rüyada suda mahsur kalmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, verimliliğinin de artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada suda mahsur kalmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta mahsur kalmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda mahsur kalmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada odada mahsur kalmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada arabada mahsur kalmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Rüyada tuvalette mahsur kalmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada mahsur kalmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments