Rüyada arkadaşını silahla öldürmek

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek anne babayla ters düşüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak ölmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla birinin öldürüldüğünü görmek bol kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahli adam öldürmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kedi öldürmek içinin rahatlayacağına, işlerindeki karın artacağına rivayet eder.

Rüyada adam silahla öldürmek çok zor bir duruma düşeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada silahla birini öldürdüğünü görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments