Rüyada karda iz görmek

Rüyada karda iz görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada karda iz gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Rüyada karda iz görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda ayak izi görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda ayak izleri görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından izlendiğini görmek her daim allah yolunda olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde ayak izi görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek tatsız haberlerin alınacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek izi görmek böylece hayatından memnun olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments