Rüyada karanlıkta ışık tutmak

Rüyada karanlıkta ışık tutmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok büyük adımlar atacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada karanlığa ışık tutmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına inanılır.

Rüyada karanlıktan ışık görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments