Rüyada karanlık koridor görmek

Rüyada karanlık koridor görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, dertleşerek moral bulacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık koridor gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada karanlık koridor görmek elinin kolunun bağlanacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada koridor görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz koridor görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul koridorunda yürümek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada koridorda yürümek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada uzun koridor görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Rüyada ev koridoru görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments