Rüyada pencerenin önünde çiçek görmek

Rüyada pencerenin önünde çiçek görmek daha fazla mal sahibi olacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bol kazanç elde edeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, rahata kavuşacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Rüyada pencerenin önünde çiçek gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada pencerenin önünde çiçek görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada pencere önünde durmak mal mülk sahibi olunacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere önünde oturmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada pencerede çiçek görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde çiçek görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Rüyada cam önünde çiçek görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde çiçek görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camın önünde çiçek görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments